Linsis Merkezi Yağlama ve Endüstriyel Otomasyon Sistemleri

LİNSİS OTOMASYON

LİNSİS ENDÜSTİRİYEL OTOMASYON firması 2006 yılında merkezi yağlama sistemleri, hidrolik, pnömatik proje ve malzeme tedariği, kontrol ve montaj aparatları imalatı konularında hizmet verme amacı ile kurulmuştur. Gres baskı sistemleri ve dozajlama valflerini LİNDO markası altında kendi bünyemizde imalatını yapıp bu konuda uzmanlaştık. Merkezi yağlama sistemi olarak binlerce proje ve sistem kurulumu yaparak müşterilerimizin yanında olduk. Lineer modül ve koruyucu körükler konularında müşterilerimizin projeleri doğrultusunda imalatını yaptık. Firmamız ileri teknolojik ürünleri ve teknik birikimi ile müşteri memnuniyeti yaratmaya devam etmektedir. 

2021 Yılından İtibaren LİNSİS ENDÜSTİRİYEL OTOMASYON LTD. ŞTİ. Kurumsal Kimliği ile Çalışmalarına Devam Etmektedir. 

Endüstriyel otomasyon Sistemi Nedir?

Endüstriyel otomasyon sistemlerinde robotlar, bilgisayarlar ve bilgi teknolojileri gibi kontrol sistemleri kullanılır. Bu sistemler insan gücünün yerini alabilir ve bu sayede daha az insan gücüyle daha çok üretim gerçekleşir. Yine bu sistemler sayesinde üretim sürecinde kalite ve esnekliğin de arttırılması hedeflenir.

2006-2021 - 2021-2024 LTD

Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekten Mutluluk Duyarız.

Merkezi Yağlama

Birden fazla bölgeye pompa ve dağıtıcı elemanları ile istenilen saat saniye basma oranıyla, manuel veya otomatik zaman ayarlı sistemler hazırlamaktayız.

MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ
Yağlamanın genel amacı, sürtünen iki yüzey arasındaki sürtünme katsayısını düşürmek, çalışan iki yüzey arasındaki basınç etkisini azaltmak ve yüzeyleri dış etkenlere karşı korumaktır. Çalışan yüzeylerde komple bir yağ tabakası oluşumu gereklidir. Sistem durduğu sırada manuel yağ basıldığında istenilen bölgelere yağ ulaşmadan dışarıya doğru akabilir, gereği kadar yağlama yapılamayabilir. Bu sebepten sistem çalıştığı esnada basınçlı bir şekilde yağ basmak sistemin komple yağlanmasını sağlar ve aynı zamanda yağ sarfiyatını azaltır.
HİDROLİK&PNÖMATİK SİSTEMLER

Firmamız hidrolik ve pnömatik sektöründe malzeme temini, servis, proje yapılandırma ve imalatı konularında hizmet vermektedir.

Hidrolik sistemler esas olarak; yüksek güç yoğunluğu, nispeten düşük enerji sarfiyatı, enerji depolama kabiliyeti, hassas hareket, yumuşak ve kademesiz hareket kabiliyeti; aşırı yüklere karşı güvenli, darbesiz, kuvvet ve torku sabit tutma kabiliyeti ile; genelde kapalı ve korunmuş bir sistem olmaları dolayısıyla makine imalat sanayiinde halen çok önemli görevler üstlenmeye devam etmektedirler. Pnömatiği, endüstriyel tanım olarak gaz basıncı ile çalışan sistemlerin hareket ve kontrolünü sağlayan sanayi dalı olarak ifade edebiliriz. İlk pnömatik uygulamalar 19. yüzyılın ortalarında başlamış olmakla beraber; bugün anladığımız anlamda geniş çaplı uygulamalar 20. yüzyılın ortalarında itibaren başlamıştır.

Pnömatik Sistemler

Pnömatik sistemler, sıkıştırılmış hava ile çalışan sistemler olarak tanımlanmaktadır. Makine sistemlerinde tüm ekipmanların çalışabilmesi için basınçlı hava kullanılmaktadır. Daha çok otomasyon ve kontrol tekniklerinde kullanılmaktadır.

Endüstriyel Körükler

endüstriyel körükler uygulamalar için geliştirilen hava süspansiyon körükleri, çalışma esnasında yüksek titreşim oluşturan makinelerde tercih edilmekte ve tekstil, beyaz eşya gibi birçok alanda kullanılabilmektedir.

Endüstriyel Körük ve Kızak Koruma Sistemleri
Dış etkenlerden korunması gereken, Lineer Sistemleri kendi bünyemizde imal ettiğimiz kızak koruma sistemleri ile korumaktayız. Firmamız proje ve bakım destekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Kızak koruma körüğü, CNC tezgah ve makinalarda kullanılan koruyucu körük kapaklardır. CNC tezgahların ve makinaların kullanımı esnasında tüm bileşen ve parçalara zarar verecek birçok etmen açığa çıkar. Bu etmenler, en küçük parçalara kadar ciddi zararlar verebilecek düzeye geldiklerinde makinalar kullanılamaz hale gelebilir. Ayrıca, makine parçalarının zarar görmesinden önce çalışma verimi ciddi oranda azalır. Kızak koruma körükleri, CNC tezgah ve makinelerinin olmazsa olmaz parçalarındandır. Körükler ile makinelerin tüm bileşenlerinin korunması ve yüksek verim ile çalışması sağlanır.
Kamera Kontrol Sistemleri ve Endüstriyel Sensörler

Firmamız ileri teknoloji görüntü kontrolü ve otomasyon aygıt/yazılım tedarikçisi olarak hizmet vermektedir. Endüstriyel üretimin risklerini ve gereksinimlerini bilerek, tecrübelerimizle çözümler sunmaktayız.

Endüstriyel Sensörler

Sensör, ortamdaki değişikliği algılayan ve diğer sistemdeki bazı çıkışlara yanıt veren bir alettir. Bir sensör, fiziksel bir olguyu, insan tarafından okunabilen bir ekrana dönüştüren veya daha fazla işlem için iletilen ölçülebilir bir analog voltaja (veya bazen dijital bir sinyale) dönüştürür.

Genel Müdür
Murat Mavioğlu